Tuloksia ja unelmia:)

Vuosi lähenee loppuaan, tämä vuosi on ollut Kuonohovissa hiljaiseloa monestakin syystä. C/D-pentueen suuret ongelmat ja poismenot ovat koetelleet kovalla kädellä, välillä olen itkenyt, välillä suunnitellut hanskojen ripustamista naulaan, olen ollut välillä katkera/vihainen. Jokaisen kasvattajan painajainen toteutui, en voinut mitenkään arvata/ennakoida tulevaa katastrofia, vanhemmista kumpikaan ei sairasta mitään jälkeläisissä ilmenneitä sairauksia.

image-4

Aden ja Janen pentu suunnitelmat laitoin kesällä  jäihin myös, ei löytynyt energiaa, paloa ja tahtoa. Kasvatusta rahan tai tavan vuoksi en ole ikinä arvostanut, joko sitä tehdään täysillä tai sitten ei ollenkaan.  Loppu syksystä mietin eri vaihtoehtoja ja keksin ” punaisen langan” jota lähden nyt tavoittelemaan. Adelle on suunnitteilla hiukan harvinaisempi yhdistelmä ensi keväälle, jos kaikki menee hyvin on mahdollista että Kevätpennut 2017 voisi olla mahdollista:) Ilmoittelen lisää lähiaikoina, uros on hieno ainakin:)

img_1679

Vuoden loppuun tuli myös iloisia uutisia:Kuonohovin Bruno oli Vuoden Voittaja-16 näyttelyssä Rop, ja näin ollen sai ko.tittelin:D Mikä on toinen iloinen asia on Kuonohovin Fabulous Freyan ” Freya” hyvät terveystulokset A/B 0/0, tulen aina iloiseksi kun näen Freyan liikkeessä, hyppäävän, se on niin helppoa/vaivatonta…Aden pentu on aina ollut suuri haaveeni, nyt on jo sellainen ja erittäin terve neitokainen:) Mihinkään ei ole kiire Freyan kanssa, mutta näyttelyihin olisi tarkoitus lähteä käymään ensi vuoden puolella.

img_1672 img_1673 img_1675