Teppo 5v….ja monenmoista on mukaan mahtunut;)

image

Ihana,” kamala ”Teppo eli Bindlestiffs B’ Marvellous tuli maailmaan 5 vuotta sitten, meni muutama viikko kun sain ” hyvän idean” ottaa urospuolinen kahden nartun kaveriksi, kaikki tietämäni pystiffiurokset oli rauhallisia ja ajattelin että onhan meillä tilaa pitää ne juoksujen aikaan erossa, kuinka väärässä olinkaan….Teppo ei ollut rauhallista nähnytkään ja ei ollut todellakaan helppo pitää juoksujenaikaan erossa.

Teppo myös paljasti kuinka kovaa on kilpailu näyttelykehissä, kuinka toisille sallitaan ” enemmän” ja toisten maine menee kerrasta. Mutta Teppo elää nykyisin normaalin leikatun uroskoiran elämää, teimme ehkä virheitäkin,  mutta luonnetestissä ” kovaksi luokiteltu” pääsi miinuspisteille, eli se siitä kovuudesta.  Joka tapauksessa Teppo on opettanut paljon, urosta en meille ota, sekalauma ei toimi, ja että Tepon sisimmässä asuu kultainen, sosiaalinen  poika jota hormoonit veivät.  5 v niin helppo ja järkevä koira, paljon otti mutta enemmän on antanut:)