Ade 4-vee….

image

4-vuotta sitten elettiin jänniä aikoja ensimmäisen kerran (monen epäonnistuneen) yrityksen jälkeen meille oli tulossa ensimmäiset pennut….Noin puoli kahdeksan aikaan illalla syntyi pikku-Ade (ensimmäisenä tietenkin…)Kovalla vauhdilla ja äänekkäänä niin että Luna jopa säikähti pentueen. En osaa kuvata tunnetta joka tuli kun sain Aden käsiini enkä ole sen jälkeen vastaavaa kokenut, lähes epäluonnollista…Ade oli heti ” se” en välittänyt, vaikka toisella pennulla oli lupaavimpi rakenne…

Voi sanoa että juuri mitään päivää en haluaisi vaihtaa minkä Aden kanssa olen viettänyt, meillä on tietty yhteys, Ade tuli sellaiseen saumaan muutenkin elämässä, jolloin olin juuri kokenut suuren menetyksen,  Ade ja pennut toivat lohtua  ja jotain minkä takia jaksaa. Tittelit ovat aivan samantekeviä Aden suhteen, mutta Ade haluaa olla huomion keskipiste ja nauttii huomiosta myös kehässä. Ja tietenkin olen ylpeä että Ade on hyvin pärjännyt koti-ja ulkomailla, mutta se ei ole se juttu..

Tietenkin vastoinkäymisiä on ollut: Ade loukkasi pahasti polvensa liukkaalla noin 2 v sitten, lääkärin sanoin ” sählynpelaajan polvi, vääntynyt/kääntynyt) silloin olin paniikissa, mitä jos leikkaus ei onnistukkaan , mutta on parantunut täysin…toivottavasti on edessä monia,monia vuosia<3